Владимир Путин е бил убеден да нападне Украйна от руския милиардер

...
Владимир Путин е бил убеден да нападне Украйна от руския милиардер
Коментари Харесай

Сензационно разкритие за Путин и войната

" Владимир Путин е бил уверен да нападне Украйна от съветския милиардер Юрий Ковалчук ", съобщи израелската медия мигнюз.

Според неназован някогашен офицер от тайните служби на Москва предприемачът и политикът са доста близки. " Те прекарват доста време дружно. Ковалчук в беседи с президента непрекъснато му е натяквал, че Западът е слаб, че Русия с война против Украйна ще се потвърди като първа мощ в света и ще отбрани своите национална сигурност и териториален суверенитет ", написа още изданието, като се базира на своя източник.
-->
" Разговорите са били провеждани през 2020 година Тогава стопанинът на Кремъл се бе изолирал от външния свят поради коронавирусната пандемия, обхванала Земята ", добави мигнюз.

" Двамата са на съвсем една и съща възраст – олигархът е на 71 години, а президентът на 70. Те са родени в Ленинград (сега Санкт Петербург). Ковалчук и Путин най-вероятно са се срещнали при започване на 90-те, когато са станали съседи във елитно вилно населено място в Приозерский регион, край Санкт Петербург ", добави медията от близкоизточната страна.

" Ковалчук има главния пакет акции в една от най-големите банки в страната си " Россия ". Той също има дялове в обществената мрежа ВКонтакте и медийни групи. Милиардерът стана притежател на цех за произвеждане на вино в окупирания през 2014 година украински черноморски полуостров Крим ", описа още мигнюз, съобщи novini.bg.

" Заради близостта му с президента на Русия Ковалчук е именуван Банкера Путин ", уточни медията.

" Според опозиционни на Кремъл кръгове милиардерът е вторият човек в Русия след президента на страната ", добави изданието.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР